Fördelar med Goodiebags

Alla älskar överraskningar, eller hur? Sen skadar det ju inte om presenten är lyxig, spännande och kul…Som du vet gillar vi ju verkligen goodiebags. Varför? Jo, med rätt innehåll uppfyller de just dessa kriterier. Vi vet hur uppskattade goodiebags är. Sen finns det ju de som tar steget och fyller sina påsar med ett extra flärdfullt innehåll och det ska vi ta en närmare titt på nu.

Så överraskades kändisarna

Röda mattan är på plats, superkändisarna anländer och kamerblixtrarna smattrar. Vi snackar så klart om Oscarsgalan. Det här är ju galornas gala – och det gäller även innehållet i gästernas goodiebag. Man har faktiskt räknat ut värdet på Oscargalans goodiebag och summan slutar på svindlande två miljoner kronor! Nu undrar du säker vad dessa lyxiga påsar innehåller. Ja, man kan minst sagt säga att det rymmer många överraskningar. Vad säga till exempel om bröstförstoringar, sexleksaker, semestervistelse på lyxhotell i Italien och mycket, mycket mer…

Lyxigt innehåll till värde av miljoner

Vidare rymde påsen även VIP-resor till Israel och gratis hyrbilar. Det exklusiva innehåller är så klart sammansatt exklusivt för de toppkändisar som hade lyckan att få en eftertraktad biljettet till filmgalan. Det är så klart svårt att toppa sin egen goodiebag med ett så här lyxigt innehåll. Den som vill kunna bjuda så här häftiga överraskningar ska kanske spana in det här med factoring, det vill säga en tjänst som erbjuds av finansbolag och banker. Den innebär att ett företag belånar alternativt säljer sina fakturor hos finansbolag eller bank.

sensational