Varför gillar människor goodiebags?  

Majoriteten av alla människor älskar när någonting är gratis, oavsett om man behöver det eller inte och oavsett vad det är. Detta beteende kan tydligt ses när företag står och delar ut olika prover på sina produkter, många människor hämtar då gärna flera gånger av samma produkt, trots att man kanske inte har användning för 5 olika kontantkort till mobilen.

Som företagare kan man lätt se att denna typ av beteende är en förlust eftersom många produkter hamnar hos en och samma människa, istället för att spridas runt. Så är dock iBlack Friday Sale shopping bag, gifts and messagente alltid fallet och det är oftast så att de människor som plockar på sig mer än 1 produkt, även väljer att lämna resterande vidare till vänner eller familj. På så sätt sprids din produkt ändå.

Det är ett faktum att folk föredrar att få testa, klämma, lukta och känna på en produkt innan man köper hem den. Genom att låta sina potentiella kunder få ett litet smakprov av det man kan erbjuda, ökar man chanserna till att kunderna kommer tillbaka. Om man har en produkt som är av god kvalité och som håller det man lovar, brukar man vanligtvis gå mer i vinst av att dela ut goodiebags än vad man går i förlust.

Goodiebags är mycket uppskattat bland människor och kan bestå av vad helst man känner att man vill marknadsföra. Genom att välja ut de produkter man tror kommer ge bäst respons hos kunderna har man möjlighet att få nya besökare, men kan även öppna upp dörrar till nya samarbetspartners, om man så skulle önska. Produkter är alltid roliga att få och även om man själv kanske inte uppskattar allt innehåll i goodiebagen så ger man oftast bort dessa till någon i närheten. Förhoppningsvis tycker denna person mer om dom och bestämmer sig sedan för att bli en återkommande kund.

Det vanligaste är inte att man har råd att ge alla besökare en goodiebag, oftast brukar det handla om de första 50-100 personerna som kommer innanför dörrarna som får möjligheten att ta del av det fina produkterna eller erbjudandena. Andra besökare brukar belönas med olika rabatter och erbjudanden som tack för att de har dykt upp.

sensational