Innehåll i en skönhetsgoodiebag

Goodiebags kan ha många olika teman. Om det är en goodiebag som delas ut i samband med ett skönhetsevent eller när en hudvårdsklinik öppnar är det inte alls ovanligt att också goodiebagen har tema hudvård eller skönhet. Men vad kan den innehålla?

Goodiebags med hudvårdsprodukter hos hudvårdskliniker

När kliniker som Citadellkliniken delar ut goodiebags är det vanligt att några av klinikens favoritprodukter finns med i bagen. Ofta är det i form av resestorlekar så att besökaren ska kunna prova produkten för att sedan komma tillbaka och köpa de större förpackningarna när de ser det fina resultatet på huden. Att få en hudvårdsprodukt känns ofta lite extra lyxigt.

Presentkort på ansiktsbehandling

En lite finare goodiebag kan också innehålla presentkort på ansiktsbehandlingar eller kanske någon annan hudvårdsbehandling. Det här gäller i regel när det bara finns ett fåtal goodiebags, och de delas oftast bara ut till de personer som handlar eller beställer behandlingar för en viss summa.

En rolig ansiktsmask

Roliga ansiktsmasker som gör nytta för huden finns för både vuxna och barn. De fungerar också för alla kön och alla åldrar. Det är med andra ord en bra idé för goodiebag som ska passa alla.

Någon återfuktande dryck

Kroppen behöver återfuktning både inifrån och utifrån. En bra och god dryck i goodiebagen kan alltså vara ett smart val. Det finns flera drycker som innehåller vitaminer och mineraler som alla gör gott för kroppen. Självklart är vanligt bubbelvatten också ett bra alternativ. Kanske kan även en frukt vara klokt istället för godis eller andra sötsaker som i regel inte är så främjande just för skönheten.

sensational