Gör en bra goodiebag!

Att få till en riktigt bra goodiebag kan vara svårare än vad man kan tro. Det är en del att tänka på, både för att gästen ska känna sig nöjd och för att en bra goodiebag kan öka ett varumärkes exponering. Så, hur gör man egentligen?

Detta ska du tänka på för att få till en bra goodiebag

Till att börja med så bör du lägga vikt vid att hitta en snygg påse som både är funktionell och ser bra ut på bild. Detta eftersom du nog vill att dina gäster ska lägga ut din goodiebag på sociala medier eller på annat sätt uppmärksamma den. Vill du lyxa till det kan du byta ut påsen mot något annat som du fyller med produkter. Se dock till att det är något som är passande för innehållet.

Beroende på om du vill exponera ditt eget företags produkter, om du samarbetar med andra varumärken som ska exponeras i påsen, eller om du bara ska ha en fest och vill skämma bort dina gäster med fina goodiebags, så påverkar detta hur du ska tänka kring innehållet. I allmänhet brukar man dock säga att man ska bestämma ett tema som goodiebagen ska följa. Se till att välja produkter som alla har ett liknande syfte eller produkter som kan användas i specifika sammanhang. Om du vill ge bort en somrig goodiebag kan du alltså exempelvis fylla den med solglasögon, solkräm, en handduk och flip-flops för att skapa en helhet.

Har du ett företag som du vill exponera eller andra varumärken som du vill ska exponeras, kan det vara en bra idé att få med ett erbjudande i påsen. Det kan vara något så enkelt som ett presentkort eller en rabattkod som är exklusiv för dina gäster. Är det så att du bara ska ha fest privat så kan du komma ihåg att less is more. Det är roligare att få några få men användbara saker, än att få massor av krimskrams som ändå bara slängs när festen är slut.

Lycka till!

sensational