Goodiebag en populär påse

Vem älskar inte att få en överraskning i form av prylar, rabatt på någon produkt eller ett presentkort? Nu förtiden har goodiebag med lite prylar från företaget i fråga. Vem älskar inte med olika innehåll från det event du fått en inbjuden till blivit väldigt populärt. När du varit på en konferens, seminarier, firmafest, event, invigning av en ny butik med mera får du en påse (goodiebag) med lite prylar från företaget i fråga. Vem älskar inte överraskningar? Spelar ingen roll om du är ung eller gammal.

Goodiebag vid babyshower

När det börjar bli dags för en kvinna att föda sitt barn brukar väninnorna ställa till med fest. Någon tar med sig mamman medan de andra pyntar med ballonger med mera i ett babytema. Tårtan kan exempelvis se ut som en napp eller en babysko. På babyshowers: https://www.expressen.se/leva-och-bo/fest/stor-guide-till-en-perfekt-babyshower-sa-har-gor-du/ brukar inte män vara inbjudna, precis som på en möhippa. Idén till babyshower kommer från Amerika, det kanske inte är så svårt att lista ut. Presenter till barnet får mamman givetvis i en goodiebag.

Goodiebag istället för lön

Många erkända kosmetikaföretag anlitar ungdomar som modeller för att visa upp nytt smink. Det här är viktigt för sminkföretagen att bjuda in mindre aktörer för att de ska få sälja nya produkter. Vid sådana här tillställningar är det bra med pappershanddukar i mängder de kan man kassera i brännbart avfall efteråt. Ungdomarna som deltar som modeller brukar tycka det är väldigt spännande med en goodiebag, vars innehåll både innehåller presentkort och några produkter av det de sminkats med. Det är dyrt med kosmetika särskilt för de som fortfarande går i skolan.

Barnkalas

Ungar bara älskar kalas och överraskningar. Efter tårta, lekar, presentutdelning till födelsedagsbarnet, vad passar då bättre än att få gå hem med en egen present i form av en goodiebag med lite godis och andra roliga saker. Då fortsätter även det roliga efter att barnen kommit hem.

sensational