Goodiebags för nystartade företag

Som nystartat företag vill man i regel samla kunder relativt snabbt. Då kan ett alternativ vara att locka med goodiebags. Det finns dock en del att tänka på.

Kostnaden för goodiebags

När man startar upp sitt företag finns det ofta ganska många kostnader man måste se till. Det kan få vara klokt att ta ett företagslån för att täcka dem. När du jämför företagslån kan det också löna sig att se om du kan baka in kostnaden för goodiebagsen i dem. Att ordna flera hundra goodiebags kan nämligen kosta en del pengar.

Vad ska goodiebagen ha för innehåll?

Vad goodiebags innehåller kan variera en hel del. Vissa lägger i lite godis, reklam för företaget och kanske en penna. Andra vill ha med erbjudanden, någon finare sak och kanske rent av en biobiljett eller annat nöje. Innehållet sätter goodiebagens pris och kanske får du välja att dela ut färre goodiebags om du har dyrare innehåll.

Designa goodiebagens yttre

En goodiebags design är inte helt oviktig. Du vill att den ska ge kunden positiva vibbar till ditt företag. Att skapa en specialdesignad påse kostar inte så mycket men det gör en hel del för intrycket. Ta gärna hjälp av en designer om företaget inte har så bra koll på design. Det är väl värt pengarna.

sensational