Skönhetsprodukter i Goodiebags

Gratis är gott och härliga skönhetsprodukter i en goodiebag uppskattas av alla. Många bloggare älskar att gå på event där de vet att påsen kommer att innehålla nyutkomna skönhetsprodukter. Vad ska man då välja för produkter till påsen? Om det är du som anordnar ett event och vill att ditt företag ska nämnas i ett stort antal bloggar ska du välja produkterna med omsorg. Även om det inte finns ett avtal med bloggarna att de ska skriva om ditt företag brukar de ändå göra det om produkterna i påsen blir lite extra uppskattade.

Goodiebags eller gåvor?

Vad är skillnaden mellan goodiebags och gåvor? Goodiebags är som nämnt i tidigare stycke vanligtvis fyllda med produkter från sponsorer av ett event eller från ett och samma företag. Det har existerat länge men förr i tiden hette det varuprover. En gåva däremot ska det inte ligga några själviska tankar bakom utan det ska istället vara en god tanke. Det är därför man säger om en liten gåva att “det är tanken som räknas”. Att Ta med en gå bort-present till exempel när man är bjuden på fest hos någon är att visa uppskattning till den som anordnar och arrangerar. En Portrait of young woman having make up applied by trowelgoodiebag kan man alltså säga att är raka motsatsen. Då går man på fest för att få en gåva.

Vad uppskattas mest i påsen?

Efter lite research bland bloggare och deras texter skrivna efter event kan man dra en slutsats att smink är alltid en uppskattad present och när sommaren närmar sig är solprodukter populärt. Om ditt företag inte alls har att göra med smink och skönhetsprodukter bör du ändå stoppa i några sådana eftersom det är påsar med den typen av innehåll som blir omskrivna. Om du vill ha lite exklusivare produkter brukar solglasögon och tillbehör till telefonen som hörlurar också gå hem. Det beror helt och hållet på vilken typ av människor du bjuder in också. På Oscarsgalan till exempel fick de nominerade goodiebags med innehåll värda miljontals kronor

sensational